Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de barbecue

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is De Zaak vol Smaak het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslics en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Grootvlees op de barbecue
Probeer ook eens grootvlees op de barbecue. Een heerlijke malse ribeye, een cote de boeuff of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Bij De Zaak vol Smaak helpen wij u graag bij de keuze en geven wij u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

Spelregels voor uw barbecuefeest
Vanaf 15 personen stellen wij onze barbecue gratis ter beschikking, mits u een compleet pakket heeft. (Zorg voor een stabiele tafel op een vaste ondergrond)

  • Reiniging van de barbecue € 10,00
  • Huren van de barbecue € 20,00 mits het vlees bij ons word gekocht, anders geen verhuur losse barbecues
  • Voor de afwas zorgen wij, wel graag de borden schoonvegen. Partijen vanaf 15 personen worden gratis bij u thuis bezorgd, binnen een cirkel van 10 kilometer van Tegelen.
  • Maandag t/m Vrijdag tussen 16.00 uur en 18.30 uur, Zaterdags vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur, Zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur
  • Andere tijden alleen in overleg.
  • Aan de hier genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Neem contact met ons op voor de exact actuele prijzen

Bekijk hier onze BBQ-folder.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl